|
Pohja:
150 g margariinia
200 g Digestive-keksejä
225 g ananasmurskaa
Täyte:
500 g maitorahkaa
5
dl maustamatonta
jogurttia
2½
dl vaniljakastiketta
150 g
appelsiinimarmeladia
4
rkl sitruunamehua
2
tl vaniljasokeria
1
dl sokeria
(makeutusjauhetta)
1
dl rusinoita tai
taateleita
8
liivatelehteä
Pinnalle:
säilykepersikoita tai
hedelmäsalaattia
|
Jauha keksit, nypi
joukkoon rasva.
Painele seos talouskelmulla
vuorattuun irtopohjaiseen vuokaan ja lusikoi päälle ananasmurska. Laita
jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
Laita liivatteet
pehmenemään runsaaseen kylmään veteen.
Vatkaa vaniljakastike
kuohkeaksi ja lisää joukkoon muut aineet.
Purista liivatteista pois
vesi. Kuumenna tilkka vettä kiehuvaksi, lisää siihen liivatteet ja
sekoita. Kaada täyteseoksen joukkoon.
Kaada seos vuokaan
keksimurutaikinan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään useiksi
tunneiksi (yön yli).
Kumoa kakku varovasti
vuoasta, poista pohjakelmu ja koristele persikanpuolikkailla.
|