2 kpl |
kesäkurpitsaa (á n.350g) |
170 g |
pekonia |
400 g |
naudan jauhelihaa
|
150 g |
sipulia |
½ tl |
suolaa |
1 rkl |
öljyä |
250 g |
juustoraastetta |
200 g |
aurinkokuiv. tomaatteja |
½ tl |
mustapippuria |
|
basilikaa |
|
timjamia |
|
meiramia |
|
Halkaise kesäkurpitsat
pituussuunnassa kahtia. Koverra
puolikkaiden sisus lusikalla.
Hienonna sisus täytettä varten.
Keitä kurpitsaveneitä noin 1
minuutti runsaassa, suolalla
maustetussa vedessä. Valuta
kesäkurpitsat. |
|
Suikaloi pekoni ja ruskista
paistokasarissa. Lisää pannulle
jauheliha ja sipuli ruskistumaan.
Lisää kesäkurpitsojen sisus ja
hauduta noin 5 minuuttia. Hienonna
valutetut aurinkokuivatut tomaatit
ja sekoita ne sekä juustoraaste
täytteen joukkoon. Mausta seos ja
tarkista maku. |
|
Jaa täyte kurpitsanpuolikkaiden koloihin. Ripottele päälle juustoraaste. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin. Tarjoa lisäksi leipää.
|
Ravintosisältö per 100g
Energiaa
174,37 kcal / 729,56 kJ Proteiinia
8,33 g
Hiilihydraatteja
3,17 g
Rasvaa
14,35 g
|