Juhlanjärjestäjän muistilista |
|
Hyvissä ajoin |
-
Päätä juhlapäivä, vieraiden määrä ja
pitopaikka
-
Mieti juhlalle teema, tarjoilut ja
koristelu
-
Tee tarvittavat tila- ja
pitopalveluvaraukset
-
Tarkista
astioiden, pöytäliinojen, tuolien ja pöytien riittävyys.
Lainaa tai
vuokraa lisää
-
Suunnittele kutsukortit
Kuukautta ennen
-
Lähetä kutsut
-
Tarkista juhlavaatetus
-
Pyydä ystävää tai naapuria tarjoiluavuksi
tai palkkaa tarjoilija
Paria viikkoa ennen
-
Suunnittele tarjoilut ja tee ostoslista
-
Sovi työnjaosta perheenjäsenten kanssa
-
Mikäli asut kiinteistössä, sovi
liputuksesta etukäteen
-
Suunnittele ja tilaa kukka-asetelmat. Jos
teet asetelmat itse,
varmista kukkien saatavuus ja hanki tarvittavat
välineet ja maljakot
-
Tee säilyviä tarvikehankintoja. Voit
hankkia etukäteen mm.
kahvin, teen, juomat, lautasliinat, kynttilät
-
Siisti piha ja parveke
-
Valmista tarjottavia pakastimeen
-
Tarkista kylmäsäilytystilojen riittävyys
-
Siivoa koti juhlakuntoon
-
Laita juomat viilenemään
-
Silitä juhlavaatteet
-
Tee viimeistelysiivous
-
Nouda kukat ja tee asetelmat
-
Täytä kakku
-
Kata pöytä ja taita lautasliinat. Laita
liina katetun pöydän suojaksi
-
Tee ruokaostokset 1-2 päivää ennen juhlaa
ja valmista tarjottavat ruoat
-
Koristele kakku aamulla
-
Nosta lippu salkoon juhlapäivän aamuna ja
muistaa laskea se illalla
-
Nauti juhlan tunnelmasta
-
Vie juhlan jälkeen kierrätykseen tyhjät
pullot ja lahjapaperit
-
Teetä valokuvat kiitoskorttia varten ja
lähetä ne 3 viikon sisällä
|
|