Katkarapucoctail

Retro-henkinen alkuruoka katkarapucoctail, helppo ja näyttävä tarjottava
(4 annosta)

 
 TULOSTA

 

 

500 g katkarapuja
  Rucola-salaattia
5 cm purjosipulia
10 cm kurkkua
1 iso tomaatti
1 dl herneitä
1 kpl sitruuna
  tillinoksia
   

Rhode Island-kastike:

1 dl majoneesia (kreikk. jogurttia)
1 rkl ketsuppia
½ tl chiliä
1 tl konjakkia
  mustaa pippuria

 

Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Anna kastikkeen maustua ainakin tunnin ajan jääkaapissa.

 

Sekoita katkaravut, salaatti, purjosipuli, kurkku, tomaatti ja herneet kulhossa. Annostele salaattiainekset tarjolle annosmaljoihin ja lusikoi kastike päälle.

 

Koristele annos tillinoksilla ja sitruunaviipaleella.