Hyvät ja huonot hiilarit

Suunnittele ateriat käyttäen apuna alla olevaa taulukkoa.

SUOSI VÄLTÄ

kasvikset

 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
avokado keitetyt porkkanat
herkkukurkku käsitelty maissi
herkkusienet pasta
kaali peruna
kahviherneet punajuuri
kuivatut pavut valkoinen riisi
kukkakaali  
kurkku  
lehtisalaatti  
linssit  
paprika  
parsakaali  
parsakaali  
purjo  
raaka porkkana  
retiisi  
tomaatti  
vihreät pavut  
 
SUOSI VÄLTÄ

liha

ankanliha jauhoiset makkarat
broileri lihapyörykät
hevosenliha terriini, jossa jauhoja
kalkkuna mureke, jossa jauhoja
kana siipikarjan nahka
keittokinkku liian rasvainen liha
kestomakkara  
kinkku  
lampaanliha  
lihahyytelö  
maksapasteija  
munuaiset  
naudanliha  
pekoni  
poronliha  
sianliha  
sydän  
vasikanliha  
 
SUOSI VÄLTÄ

kala

anjovis leivitetty kala
graavilohi  
hummeri  
kampela  
katkaravut  
kaviaari  
made  
makrilli  
mustekala  
sardiinit  
savulohi  
seiti  
silli  
tonnikala  
turskanmaksa  
turskanmaksa  
   
SUOSI VÄLTÄ

muut tuotteet

hillosipulit ketsuppi
juustot krutongit
kalakeitto Maizena
keitetyt munat munkit
mozzarella ohukaiset
munahyytelö perunajauho
munakas piiraat
munakokkeli pizzat
oliivit pullat
pikkelsi sokeri
ranskalainen kastike teollinen majoneesi
sipuli toastit
suolakurkut voitaikinaleivonnaiset