|
500 g
|
perunasipulisekoitusta |
1 |
kesäkurpitsa |
2 rkl |
öljyä |
1 rkl |
Oivariinia |
1 rkl |
soijakastiketta |
3 |
valkosipulinkynttä |
1 |
paprika |
1 dl |
purjorenkaita |
1rkl |
hunajaa |
1 tl |
basilikaa |
|
ripaus suolaa |
1 rs |
kirsikkatomaatteja |
|
Pilko
kesäkurpitsa ja paprika sekä valkosipulin kynnet.
Leikkaa purjo renkaiksi ja puolita kirsikkatomaatit.
Kuumenna
öljy ja Oivariini paistinpannussa. Lisää pannulle murskatut
valkosipulin kynnet,
hienonnettu paprika ja kesäkurpitsa. Kuullota niitä
muutama minuutti.
Lisää perunat ja purjo ja sekoita. Jatka paistamista
kunnes perunat ovat hieman ruskistuneet.
Sekoita joukkoon mausteet, hunaja ja soijakastike. Hauduta
muutama minuutti. Lisää lopuksi kirsikkatomaatit.
|