Pane sillifileet
runsaaseen
kylmään veteen
likoamaan noin
tunniksi suolan
vähentämiseksi.
Valuta ja kuivaa
sillit
talouspaperilla.
Huuhdo
juustokuutiot
kylmällä vedellä
ja valuta.
Leikkaa sillit,
tomaatit ja
kurkku pieniksi
kuutioiksi.
Hienonna sipulit
ja tilli.
Jätä puolet
juustokuutioista,
tomaateista,
kurkusta ja
sipulista
koristeeksi.
Sekoita silli,
puolet
juustokuutioista
ja jogurtti
kulhossa. Lisää
kaikki loput
ainekset.
Levitä
silliseos
laakealle
vadille ja
koristele pinta
juustokuutioilla,
tomaateilla,
kurkulla ja kevätsipulilla.
Tarjoa
keitettyjen
uusien
perunoiden ja
kukkakaalin
kanssa tai
ruisleivän
päällä.
Lähde: Pirkka