Hapankorppurullat

 

 

 

 

   

 

16 kpl hapankorppuja

4 dl  maitoa tai kalalientä

 

Täyte:

300 g tonnikalaa / lohta

200 g maustamatonta tuorejuustoa

mustapippuria

suolaa

n. 150 g sipulia

2 dl tilliä

2 rkl öljyä


 

 

     

 

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia pannussa tilkassa öljyä. Sekoita kulhossa keskenään sipulit, tuorejuusto ja hienonnettu kirjolohi ja tilli. Mausta mustapippurilla ja suolalla.

 

Lämmitä maito kiehuvaksi. Kasta hapankorput maitoon ja nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle.

 

Levitä lohitäyte lopuille hapankorpuille. Kääri rullalle, laita tarjoiluastiaan ja koristele tillillä ja kirjolohella.

 

Anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.