Appelsiinihyydykekakku

 

 

 

Pohja:

120 g margariinia

200 g Digestive-keksejä

 

Täyte:

200g appelsiinituorejuustoa
1 dl appelsiinimehua
1 dl sokeria
2 munaa
6 liivatelehteä
2,5 dl Flora Vanilla

Pinnalle:
3 dl appelsiinimehua
1 dl hyytelösokeria

 

 

 

   

Murskaa keksit ja sekoita sula margariini joukkoon.

Painele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti ja laita kylmään siksi aikaa kun valmistat täytteen.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota sokeri ja munat.

Vaahdota Flora Vanilla

Yhdistä täytteet ja tuorejuusto.

Kuumenna appelsiinimehu ja sulata liivatelehdet siihen. Sekoita liivate ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan ja kylmään. Hyydytä kakkua yön yli jääkaapissa tai pakkasessa vähintään 4h.

Kiehauta appelsiinimehu ja lisää hyytelösokeri. Anna kiehua kunnes neste on kirkasta. Jäähdytä kädenlämpöiseksi. Kaada vuokaan ja nosta vielä kylmään.