|
-
4 karitsan paahtopaistia
-
suolaa
-
rouhittua mustapippuria
paistamiseen:
-
öljyä
-
voita
-
valkosipulinkynsiä
täyte
-
200 g siitakesieniä
-
nippu kevätsipulia
-
tilkka öljyä
-
soijakastiketta
-
valkopippuria
-
rosmariinia
-
timjamia
|
-
Ota liha huoneenlämpöön
noin tuntia ennen
paistamista. Leikkaa
terävällä kokkiveitsellä
pikkupaisteihin tasku, joka
täytetään sieniseoksella.
- Silppua sienet ja
sipulit. Kuullota sienet ja
sipuli öljyssä, mausta
soijalla, pippurilla ja
yrtillä.
- Lusikoi sieniseos
lihan täytteeksi ja kiinnitä
paisti hammastikuilla.
Kuumenna pannussa nokare
rasvaa ja muutama
valkosipulinkynsi. Ruskista
paistit.
- Ota paistit pannulta
ja lado vuokaan. Huuhdo
pannu ja lisää liemi
vuokaan, joka peitetään
foliolla. Kypsennä paisteja
175-asteisessa uunissa noin
20 minuuttia.
|