Ainekset:
2 rkl |
korppujauhoja |
200 g |
jauhelihaa |
1 pkt (170 g) | amerikan pekonia |
9 kpl |
isoja herkkusieniä |
1 kpl |
sipuli |
1 kpl |
kananmuna |
1 dl |
silputtua tuoretta persiljaa |
1 kpl | valkosipulin kynsi |
noin 1/2 tl |
suolaa |
ripaus |
mustapippuria |
oliiviöljyä | |
parmesaanijuustoa |
1. Pese sienet ja leikkaa niistä kannat pois. Pilko kannat ja tyhjennä varovasti sienien "hatut" veitsellä. Älä heitä sisältöä pois.
2.
Kuumenna pinnoitetussa
kattilassa öljy, lisää pilkotut
sipulit ja valkosipuli. Lisää
jauheliha ja paista muutama
minuutti ja samalla mausta
suolalla ja pippurilla.
3. Lisää pilkotut sienen kannat ja hattujen sisältö. Sekoita hyvin, kun liha on kypsä ota pois hellalta.
4.
Laita sekoitus kulhoon
kananmunan, korppujauhon ja
persiljan kanssa. Sekoita
ainekset hyvin.
5.
Voitele uunivuoka pienellä
määrällä öljyä, asettele sienien
hatut ja täytä ne.
Laita niiden päälle vähän
parmesaanijuustoa. Kääri sienet
pekoniviipaleisiin.
6.
Paista grillissä tai 200º:ssa
uunissa, kunnes parmesaanijuusto
on sulanut ja saanut hieman
väriä.
|
Asiasanat: grilliruoka, kesäruoka, vihannesruoka, juhannusruoka, jauheliharuoka |