Herkullinen paistos, jonka
voi kypsentää annosvuoissa tai yhdessä suuremmassa. Voit myös pursottaa
vuokien reunoille perunasosetta ennen uuniin laittoa.
Pilko muutama
pekoniviipale pannulle ja kuumenna, jotta rasva sulaa. Pyöräytä
sienisilppu, sipulit ja porkkanasuikaleet mukaan ja kuullota 10
minuuttia. Säilykesienille riittää muutama minuutti. Sekoita joukkoon
jauhot, liemi ja smetana. Hauduta noin 5 minuuttia. Mausta
mustapippurilla ja tarvittaessa suolaripauksella.
Jaa ruoka voideltuihin annosvuokiin tai yhteen suurempaan. Ripottele
päälle juustoraaste. Kääri loput pekoniviipaleet rullalle ja pistele
vuokiin. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes
pekonirullat saavat hiukan väriä ja ruoka on täysin kuumentunut. |