15 siivua
kokojyvä paahtoleipää
4 dl
kalalientä
1 purkkia säilykelohta
tai tonnikalaa (140 g)
100 g
katkaraputuorejuustoa
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
tilliä
|
Päälle
jotain näistä: |
|
tomaatteja lohkoina |
|
kurkkusiivuja |
|
lohisuikaleita |
|
katkarapuja |
|
kananmunaa |
|
paprikaa |
|
tilliä |
|
|
TARVIKKEET: |
1 |
paahtoleipä |
|
kalaliemi |
3 |
kananmuna |
|
kevytlevite |
1 |
katkaraputuorejuusto |
1 |
kalasäilyke |
2 |
maustamaton tuorejuusto |
1 |
creme fraiche |
|
Kallen kaviaari |
|
päällysteet |
|
|
|
Valmista täytteet:
TÄYTE 1
Sekoita astiassa
kalasäilyke, tuorejuusto ja
tillisilppu
TÄYTE 2
Sekoita astiassa creme
fraiche ja Kallen mätitahna
(maun mukaan)
Tee MUNAVOI ja KALALIEMI
Aseta laakealle
tarjoiluastalle reilun
kokoinen leivinpaperi, jonka
päälle asetat 3
leipäviipaletta rinnakkain
Kostuta
viipaleet kalaliemellä
Levitä paksu kerros
katkaraputuorejuustoa
leiville

Levitä seuraava kerros
leipäviipaleita kakun päälle
ja kostuta kalaliemellä.
Levitä päälle runsaasti
munavoita.
Tee kuten
edellä, mutta levitä päälle
tekemäsi
kalasäilyke-juustotahna

Viimeisen
kerroksen päälle levitä
creme fraiche tahna
Levitä vielä
viimeiseksi 3 siivua kakun
kanneksi ja kostuta
kalaliemellä
Nosta
leivinpaperin reunat kakun
päälle ja sulje ne sekä
päädyt nuppineuloilla kiinni
Nosta kakku
jääkaappiin tekeytymään
mieluummin yön yli
Kuorruta
kakku creme fraichella,
jonka voit maustaa makusi
mukaan tai
katkaraputuorejuustolla
Koristele
katkaravuilla tai
lohisiivuilla,
pikkutomaateilla,
kurkkusiivuilla,
paprikasilpulla..... ja
tillisilpulla.

Katso myös:
Voileipakakku -
kalakakku
Jogurttihyydyke - gluteeniton
voileipäkakku
|
|