Mummun omat jutut

birgitmummu.fi

15.4.2024

Uskomatonta mihin ihmeeseen onnistun käyttämään vuorokauden tunnit, kun edellisestä päivityksestä on päässyt venähtämään jo yli kaksi viikkoa. Eipä tässä nyt mitään kummempia ole tapahtunutkaan. Samaa arkista elämää on eletty kevääntuloa odotellen. Kuntosalilla on käyty kuutena aamuna viikossa, kun ei tuonne kylmään luontoon ole tehnyt mieli lähteä lenkkeilemään. Tänään ostettiin kuntosalille aikaa vielä neljäksi viikoksi - eiköhän sen jälkeen jo voisi aloittaa sauvakävelyn tuolla maastossa.

Viime lauantaina, kun ilmassa oli jo aavistuksen verran kevään tunnetta, istuttiin Pirttimäen ulkoterassilla lounaalla Inkan ja Rudi-koiran kanssa. Hiukan viileää oli, mutta suojaisessa nurkkauspöydässä tarjettiin viettää hetkinen. Arvata saattaa, että Rudi oli mielissään, kun pääsi talven jälkeen terassille kuolaamaan meidän herkkueväiden perään!

Olen viime syksystä lähtien ollut tutkittavana palleatyrän takia. Vatsan ultra, gastroskopia ja magneettikuvaus käyty, joiden perusteella sain lähetteen Meilahteen kirurgin pakeille. Jotenkin hän oli mielestäni nihkeän oloinen  ("kun on tuota ikääkin jo") ja arvioi, että leikkaukseen pääsemiseen saattaa kulua aikaa tuonne vuoden lopulle.

Yllätys, yllätys - aikaa tuosta käynnistä oli ehtinyt kulua alle kolme viikkoa, kun sain puhelun, että pääsisin leikkaukseen jo vappuaattona!!!! Kyllähän se muutoin olisi minulle sopinut, mutta kun pari päivää ennen tuota puhelua oli ehditty tilata matka Kreikkaan toukokuun 13. päiväksi, ei matkustamista suositeltu alle kahden viikon päästä leikkauksesta. Sairaanhoitaja kysyi, milloin reissusta palaamme ja laittoi muistiin, että olisin käytettävissä kesäkuun alussa. Nähtäväksi jää, pääsenkö leikkaukseen nyt ihan kesä alussa!

  

       

suositut

Eläkkeelle runot

Ristiäisrunot

Kootut runot

Häärunot

Rakkausrunot

Lastenrunot

Lasten ikärunot

Muistovärssyt

Syntymäpäivärunot

Syntymäpäiväkortit

Sähköiset kortit